HOW YOU SEE YOURSELF...

... is how you see the world. Deze gaat op voor alles. Vind jij jezelf klein, dan zal je veelal geconfronteerd worden met de grote van mensen om je heen. Zit je lekker in je vel, dan lijkt iedereen om je heen blijer te zijn.

 

Hierin heb ik een lange ontwikkeling achter de rug die heel goed terug te zien is in mijn bedrijfsnaam. Als je me al wat langer volgt dan heb je diverse weergaven van dezelfde naam voorbij zien komen. En het bijzondere zit hem in het feit dat I AM de naam is waar het drie jaar geleden allemaal mee begon.

 

De kracht van I AM is zo krachtig aanwezig in mijn bedrijfsmissie. Deze woorden geven de kracht van jou persoonlijk weer. Alleen jij weet wat jou bezighoud, wat je raakt en waar je van droomt. Wanneer je anderen ontmoet die resoneren met een specifiek stukje in jou dan is dat direct voelbaar. Er is een klik en er ontstaat een bepaalde chemie die je liefst voorlopig niet meer los wil laten.

 

Toen ik na overleg met diverse partijen besloot om mijn bedrijf IAMMOZI te noemen, dit is een samenvoeging van I AM plus een verbastering van mijn naam MOnique ZIta, verliep de spelling als volgt;

 

  • I am ... mozi
  • IAmMozi
  • IAMmozi
  • IAMMOZI (huidige spelling)

 

Eerst durfde ik mezelf niet te laten zien, het ging toch om de I AM en niet om mij. Toch probeerde ik de verbinding tussen mij en de missie die ik voor ogen heb kenbaar te maken in de naam. Wat kan een mens toch ingewikkeld doen he. En dan te bedenken dat ik vanaf dag één wist dat dit de uiteindelijke spelling zou gaan worden.

 

Leuk om hierop terug te kijken en mijn persoonlijke groei daarin te zien. Herken je zo'n soort proces ook bij jezelf? Het is waarom ik de hashtag #wearebecauseiam altijd gebruik. We zijn ons veel te weinig bewust van de kracht die schuilt in onszelf. Realiseer je iedere dag weer dat jij met jouw keuzes 100% invloed heb op processen. Kies voor de dingen waar jij achter staat en blij van wordt en durf eerlijk te kijken naar de mensen achter de schermen. Worden zij hier ook blij van? Dan verdubbeld jouw geluksbeleving, want van geven word je zo blij. Wij voegen daar nog een geluksgevoel aan toe door namens jou ook een t-shirt door te geven aan een kansarm kind in Malawi.

I AM LIKE YOU

Hierover hebben Anouke Kluiters en ik diverse mooie gesprekken gevoerd voordat zij met het fantastische ontwerp kwam voor de I AM LIKE YOU t-shirts. Door de vele bestellingen voelde we dat dat voor vele van jullie ook voelbaar was.

I AM LIKE YOU design by Anouke Kluiters