Is IAMMOZI een goed doel?

Of wij een goed doel zijn? Hell no! Wij zijn een toon aangevend merk met veel ambities. Onze grootste missie is een eerlijke economie. Eéntje die transparant is en waar iedereen die in onze keten betrokken is waarde uit haalt.

Dit is waarde toevoegen.

Zo komt de katoen van onze t-shirts van boeren in India dit duurzaam leren verbouwen onder begeleiding van het zo genaamde Chetna project. Zij starte hun initiatief in 2004 met als primair doel het verbeteren van de levensomstandigheden van Indiase boeren. Dit wordt gerealiseerd door ondersteuning te bieden bij het verduurzamen en winstgevender maken van landbouwsystemen. De boeren krijgen een eerlijke prijs voor de 100% biologische katoen die zij verbouwen. Daarnaast helpt het project de families van de boeren, bijvoorbeeld met faciliteiten op de scholen. Dat is waarde toevoegen en de resultaten zijn duidelijk zichtbaar aldus onze leverancier Fair&co.

Onze producent RCM-ORGANIC koopt de katoen dus in voor een eerlijke prijs heeft zelf deze doelstelling;

'Het is ons doel om aan de verwachtingen van bedrijven te voldoen die op zoek zijn naar authenticiteit, samenhang en kwaliteit bij het inkopen van hun ontwerpen. Terwijl wij tegelijkertijd zorgen voor voortdurende vooruitgang in de levens omstandigheden van onze werkene(e)m(st)ers'. Weer voegen we waarde toe.

Deze waardevolle connecties onderstreept onze overtuiging dat we allemaal gelijk zijn en er genoeg is voor iedereen. En vanuit deze filosofie door willen we geven. Een sterk merk bouwen, een merk die aansluit bij jouw waarden en normen. En daar is de kwaliteit ook naar, de kwaliteit van onze producten, van jouw 'costumer journey' en van de service die wij leveren. We leveren altijd meer dan je verwacht! Wederom plussen we in waarde.

En wanneer je deze waarden allemaal bij elkaar optelt krijg je de volgende som;

kwaliteit + educatie + openheid + geven + eigenwaarde = cadeau beleving

Dat is wat wij doorgeven aan kinderen in Malawi. Allemaal dankzij jouw keuze om bij IAMMOZI te bestellen. Eigenlijk geeft jij door - door voor jezelf te kiezen.

SHARE THE GIFT OF GIVING

NEE, we zijn geen goed doel. Dit is 'common sense', hoe we zelf behandeld willen worden. Zo gaan we met elkaar om. #wearebecauseiam