IAMMOZI stelt zich voor

Speciaal voor de nieuwe volgers zal ik me even voorstellen. Afgelopen augustus is de complete website overleden en zijn ook alle blog berichten van de afgelopen drie jaar in rook opgegaan. En daarmee het verhaal achter IAMMOZI.

Wie is MOZI?

MOZI is een samenvoeging van mijn voornamen, Monique Zita. Naast het ondernemen ben ik moeder van drie prachtige (bijna volwassen) kinderen, partner van René en baasje van een ontzettend leuk hondje en twee eigenzinnige 'poezenbeesten'. We wonen in een fijn huis in Heerhugowaard, waar ik ook het meerendeel van de tijd werkzaam ben. Sinds ruim een jaar ben ik dol op  mijn ochtendritueel. Dat betekend dat ik vroeg opsta. Meestal word ik spontaan rond 6 uur wakker. Begin met een glas Greenjuice en dan lekker een rondje park met de hond (nadat ik voor haar gekookt heb). Aansluitend doe ik om de dag een workout, met een goeie beat in mijn oren. Dagelijks reserveer ik 20 minuten om te mediteren, zo zorg ik ervoor dat ik goed in mijn eigen energie blijf. De inspiratie ligt meestal in de stilte.

Waarom I AM?

Wij geloven dat ieder leven evenveel waard is. Om dat te zien moet je eerst zien en voelen wat je zelfwaarde is. Dat zie ik bij mezelf terug in mijn reis naar en in IAMMOZI. Het is een persoonlijke reis waarin ik jullie van harte uitnodig om mee te liften. Als je actief bewust wordt van jouw zelfbeeld dan leer je zien en herkennen dat dat is hoe je de wereld om je heen ziet. Voel jij je gauw minder dan een ander, dan kijk je dus tegen anderen op. Maar zijn zij ook daadwerkelijk meer waard? En andersom is hetzelfde het geval. Kijk je soms op mensen neer, word je daarvan bewust en probeer de overeenkomsten te zien. Want die zijn er altijd. Het is onze missie om jou te inspireren. Zodat je gaat leven vanuit jouw kernwaarden en anderen ook zo behandeld, daarmee zal je een inspiratie bron voor velen zijn.

Wij ontwerpen t-shirts en lifestyle producten in samenwerking met andere inspirerende onderneemsters/ -nemers. Die eenzelfde visie delen, zo versterken we elkaar. En is waarde verzekerd voor jou, zeker als je weet dat we altijd meer leveren dan je verwacht. Ga de verbinding aan met jezelf en de wereld om je heen.

Samen geven we altijd door aan kansarme talentvolle kinderen in Malawi. Kinderen die wij met de I AM boodschap willen inspireren om bovenal in zichzelf te geloven.

Ben jij al een IAMMOZI volger

Ben je nieuw op deze website en wil je ons blijven volgen? Meld je hieronder aan voor de maandelijkse update en ontvang direct een leuke welkomst korting. Vervolgens sturen we je iedere eerste dinsdag van de maand een beknopte update met inspiratie, aanbiedingen en nieuwe artikelen. (afmelden kan altijd)

Je kunt ons ook vinden op Facebook Instagram

 

fair | sustainable | donation